Beauty treatments

Of u nu komt voor een Henna treatment, verzorgende gezichtsbehandeling, permanente make-up of een huid verbeterende behandeling; bij Bebeau kan het allemaal.

 

De producten van Salonne Pro Amsterdam en Oriflame gebruiken wij tijdens de behandelingen en zijn vrij van parabenen en niet getest op dieren. Wilt u deze prachtige en fijne producten thuis proberen? Geen probleem.

 

In de salon zijn er complete huidverzorgingssets voor elke huidtype voor een eerlijke prijs aan te schaffen. U krijgt uiteraard ook advies over welke producten er het meest geschikt zijn voor uw huidtype.

 

Naast verzorgende behandelingen bieden wij ook huid verbeterende behandelingen aan. Microneedling of carbon laserpeeling verminderd rimpeltjes, littekens, grove poriën. 

Ontwerp zonder titel (22).png

Microneedling

Microneedling ook wel mesotherapie genoemd, is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid hersteld en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

COLLAGEEN

Collageen is een eiwit die de huid stevig en glad houdt. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld.

 

Het aangemaakte collageen blijft voor langere tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam afgebroken wordt. Om het resultaat na de kuur te behouden doet u een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling. Hoe vaak u een onderhoudsbehandeling doet, is afhankelijk van uw huid. Uw specialist adviseert u graag.

LITTEKENS

Microneedling wordt tevens toegepast bij het verminderen van littekens. Littekens bestaan uit litteken-collageen. Dit collageen is, in tegenstelling tot normaal collageen, korrelig en bobbelig van structuur. We gebruiken microneedling om het litteken-collageen deels af te breken en de bloedcirculatie in dit gebied te optimaliseren.

GROVE PORIËN

Het verfijnen van grove poriën is doorgaans erg lastig, omdat hier collageen voor nodig is. Tijdens de microneedling behandeling wordt er ook collageen aangemaakt in de bovenste laaf van de huid, waardoor grove poriën verfijnt en verstrakt worden.

PIGMENTATIE

De behandeling richt zich ook op het verminderen van zonneschade, melasma of ouderdomspigment. Ook de donkere huidverkleuringen die ontstaan na puistjes kunnen met microneedling vermindert worden.

LICHAAM

Op het lichaam kan microneedling toegepast worden, zoals bij zwangerschapsstriemen, sinaasappelhuid en littekens op het lichaam.

Belangrijke punten voor thuis

 

Na de behandeling is het eg belangrijk om de volgende punten goed op te volgen:

  • Vermijd contact met de huid. Probeer niet met de handen aan de huid te komen i.v.m de overdracht va bacteriën.

  • Gedurende 24 uur kunt u geen huidverzorgingsproducten gebruiken anders als uw microneedling specialist adviseert vanwege het risico op een allergische reactie. Dit geldt ook voor make-up. U kunt alleen speciale producten gebruiken in overleg met uw specialist.

  • Na 24 uur kunt u weer uw huidverzorgingsproducten en/of make-up gebruiken. Gebruik dagelijks een zonnefactor.

  • Reinig uw gezicht gedurende 24 uur alleen met lauw water. vermijd zeep of andere reinigingsproducten.

  • Vermijd gedurende 24 uur sporten, fysieke inspanning en sauna (vanwege zweten). Vermijd tevens zwemmen en het nemen van een bad (vanwege bacteriën). Na min. 6 uur kunt u wel douchen, zolang u het stromen van zeepwater over het gezicht vermijdt.

  • Vermijd de zon(nebank). Uw huid is herstellende, en daardoor gevoelig voor de schadelijke Uv-straling.

  • Drink gedurende 24 uur minimaal 2 liter water.
WhatsApp Image 2021-05-20 at 12.15.46.jp

Carbon laser peeling

Wat doet de Carbon Laser Peel?

De Carbon Laser Peeling is één van de effectiefste methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid.
Voor welke doeleinden is de carbon laser peel uitermate geschikt voor?

*Huidverjonging
*Verminderen van rimpels en fijne lijnen
*Verminderen van talgproductie
*Verhogen van collageenproductie
Waar is de Carbon Laser Peel geschikt voor?
*Verwijderen van rimpels
*Grove poriën
*Acne
*Littekens
*Herstellen van de vette huid
Werking

De Carbon Laser Peeling werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen. Een Carbon Laser Peeling wordt uitgevoerd met de Q-Switch ND Yag Laser. Door middel van warmte bouwt de huid collageen op. Collageen is een eiwit dat een zeer belangrijk onderdeel vormt van het bindweefsel. De warmte die kan zorgen voor collageen kan bereikt worden met de laser. De energie van de Q-Switch ND Yag Laser – 1064 NM golflengten – wordt bijna niet geabsorbeerd door water en wordt pas vrijgegeven in de diepere lagen van onze dermis. Hierdoor worden de talgklieren opgewarmd, waardoor de productie van talg vermindert