Dagelijks heeft u te maken met stof en geur/dampen van de producten waarmee u werkt. Om u en uw klanten optimaal te beschermen is het raadzaam om te werken aan de Bebeau-Line. Deze tafel heeft een afzuiging en functioneert d.v.m. een geur- en stofafzuiging op basis van een actief koolfilter. Zo houdt u de lucht, die weer opnieuw de ruimte in wordt geblazen, zo goed als schoon.

Uitgerust met een luxueus kunststof werkblad bestand tegen chemicaliën , tafel staat op stevige rembare transportwielen.

Made in Holland ©

Hoe werkt de bebeau-line?

Het rooster in het werkblad is voor het afzuigen van vijl stof, dat naar beneden valt. Door de bijzondere vorm van dit rooster wordt er als het ware een soort wervelwind effect gecreëerd waardoor  het stof in de omgeving op wordt gezogen.

 

In de meeste tafels wordt het stof opgevangen in een bak/stofzakje onder het werkblad. Wat vaak lastig is, omdat uw knieën ertegenaan komen o.i.d. Bij de Bebeau-Line wordt het stof direct afgevoerd naar een speciale filter in de kast, waardoor u nooit meer stof onder uw werk hebt liggen.

 

Het stoffilter is een carbon filter box, die is gevuld met gemengd actief koolstof.

Voor bestellingen of vragen mailt u gerust.

U kunt onze tafels ALTIJD komen testen, zelfs op zondag!