Dagelijks heeft u te maken met stof en geur/dampen van de producten waarmee u werkt. Om u en uw klanten optimaal te beschermen is het raadzaam om te werken aan de Bebeau-Line. Deze tafel heeft een 2-punts afzuiging en functioneert d.v.m. een geur- en stofafzuiging op basis van een actief koolfilter. Één filter specifiek voor stof en  HEPA filter. Een HEPA filter houd pollen, allergenen en fijne stofdeeltjes tegen. Zo houdt u de lucht, die weer opnieuw de ruimte in wordt geblazen, zo goed als schoon.

Uitgerust met een luxueus kunststof werkblad bestand tegen chemicaliën , tafel staat op stevige rembare transportwielen.

Made in Holland ©

Hoe werkt de bebeau-line?

 

Deze tafel beschikt over een buigbare lamp, welke heel nauwkeurig  het fijnstof afzuigt. U zult zien dat het vijlstof met kracht omhoog wordt gezogen, direct de lampafzuiging in. Het rooster in het werkblad is voor het afzuigen van het zwaardere vijlstof, dat naar beneden valt. Door de bijzondere vorm van dit rooster wordt er als het ware een soort wervelwind effect gecreëerd waardoor  het stof in de omgeving op wordt gezogen.

 

In de meeste tafels wordt het stof opgevangen in een bak/stofzakje onder het werkblad. Wat vaak lastig is, omdat uw knieën ertegenaan komen o.i.d. Bij de Bebeau-Line wordt het stof direct afgevoerd naar een speciale filter in de kast, waardoor u nooit meer stof onder uw werk hebt liggen.

 

Het stoffilter ligt op een carbon filter box, die is gevuld met gemengd actief koolstof.

Het HEPA filter ligt onderin als laatste filter, die de allerlaatste restjes vervuilde lucht filteren voor een gegarandeerde schonere lucht.

Voor bestellingen of vragen mailt u gerust.

U kunt onze tafels ALTIJD komen testen, zelfs op zondag!