Wij bieden een divers assortiment aan nagelbehandelingen aan.

Hierbij maken wij gebruik van gel, acryl, IBX en gellak.

 

Of u voor een mooie verzorgde french manicure kiest of een uitgebreide versiering, wij bieden een ruime keuze aan voor elk wat wils.

 

 

Daarnaast is er uiteraard ook de mogelijkheid om "old school" de nagels heerlijk te laten manicuren door ons.

Gel nagels

Wij werken met een "hybride"gel. dit is een kant en klaar product die tegenwoordig bijna net zo sterk is als acryl.

 

Dit product voor onder een uv-led lamp uitgehard en geeft tot nagenoeg geen hitte reactie meer af als de "ouderwetse" gels.

Acryl nagels

Acryl is een 2 componenten product. Een poeder die met een vloeistof tot een gemengd voor een kunstnagel mee te bouwen. Dit is het stugst/sterkste product wat er op de markt te krijgen is.

 

Dit product hard uit aan de lucht en kenmerkt zich aan de wat sterke geur bij het zetten.Gellak

Gellak is de semi- permanente "nagellak".

Dit product de natuurlijke nagel iets meer maar heeft niet de sterkte als de reguliere kunstnagel.

 

Ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen maar voor minimaal 2 weken perfect gelakte nagels willen zonder gedoe of droogtijd

IBX

IBX is een Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken.

 

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!

 

IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende  systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. IBX wordt uitgehard met LED  licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.