lichttherapie

voor onze behandelingen klik Beautybehandelingen


rood (630nm) huidverjonging blekende werking ouderdomsvlekjes blekende werking ouderdomsvlekjes, verzachten huid en anti-rimpel, reparatie beschadigde huid, glad de fijne rimpels, krimpen poriën, aanmaak collageen.
blauw (415nm) diepe sterilisatie, balans talgproductie efficiënt vernietigenvan bacteriën, minimaliseren acné ontstekingen. in een korte periode acné aanzienlijk verminderden.
groen (630nm en 4150nm) egale huid neutralisatie, balans, verlichten mentale stress en effectieve drainage lymfoïde en oedeem
geel Supplement cellulaire energie aanmaak huidcellen, bevordert klierfunctie, verbeterd de immuunsysteem.
cyaan verbeterd de cellulaire energie collageen aanmaak, versnelt de stofwisseling van de cellen, verminderd de verschijning van fijne lijnen en verslapping van de huid.
paars Acne verwijdering het is rood en blauw dual-band licht, het is een combinatie van twee soorten fototherapie effect, vooral in de behandeling van acne en acne mark heeft speciale goede effect en reparatie effect
Laser (Wit licht) activeert de stofwisseling collageen aanmaak, versnelt de stofwisseling van de cellen, verminderd de verschijning van fijne lijnen en verslapping van de huid.