Gellak

Tijdens de workshop gellak leert u stap voor stap hoe u binnen zeer korte tijd (circa 20 minuten) natuurlijke nagels kunt voorzien van een lang houdbare kleur met behulp van gellak, waar uw klant 2 tot 4 weken plezier van zal hebben zonder dat het afbladdert of verkleurd. Naast het perfect lakken van de nagels leert u ook alle andere mogelijkheden die gellak te bieden heeft zoals onder andere het verwerken van glitters en nailartproducten en special effects. Voor deze workshop is het niet noodzakelijk ervaring in de nagelstyling te hebben. Voor de workshop gellak heeft u geen model nodig.

Gellak is uitermate geschikt als uitbreiding van het vak nagelstyliste en pedicure, maar ook voor bv schoonheidsspecialistes en kapsters een uitgelezen kans om nieuwe klanten en dus extra inkomsten te verwerven.
De workshop gellak bestaat uit 1  les. Na het afronden van deze opleiding ontvangt u het certificaat gellak.

 

Bij de workshop gellak zitten een base/top gellak en 2 kleuren naar keuze inbegrepen.

lesgeld € 125,- incl. btw*

 

*Indien u nog niet in het bezit bent van de basismaterialen nagelstyling bieden wij in combinatie met deze les een basispakket aan met alle benodigde basismaterialen zoals een uv-lamp, bokkepootje, denseptgel 500ml, cleanser 250ml, 500 nailwhipes, 180 vijl en een finisher vijl voor

€ 99,- incl. btw