NAIL-ART

LEVEL 2

Tijdens de opleiding nail-art leert u stap voor stap de vervolgtechnieken van de nail-art. Naast de benodigde trucs en theoretische kennis, leert u o.a. de 3d-art, onestroke, nailart juwelry. Kortom: wij leren u de opbouw van een nail-art, welke materialen er zijn, hoe ze te gebruiken, en de verschillende technieken. Met deze kennis en uw eigen creativiteit kunt u alle gewenste nail-arts maken. Voor de opleiding nail-art heeft u geen modellen nodig omdat deze les geoefend word op tips/ nailtrainers.

De opleiding nail-art is uitermate geschikt als uitbreiding van het vak nagelstyliste.

De opleiding nail-art bestaat uit 1 les. Lessen worden gegeven zaterdagen en zondagen van 9.00 - 12.00 uur. Na het afronden van deze opleiding ontvangt u het certificaat nail-art.

Omdat over smaak niet te twisten valt bieden wij u, in plaats van een standaard materialenpakket, een cadeaubon aan ter waarde van € 50.00 die u na afloop van de les vrij kunt besteden aan nail-art producten naar uw eigen keuze. Of u nu kiest voor foils, artpaint , gel, glitters of toch liever iets anders; de keuze is aan u. tijdens de les kunt u gebruik maken van de nail-art producten die door ons beschikbaar worden gesteld.

lesgeld    € 127,00 inclusief btw   incl. cadeaubon t.w.v. € 50.00